Studio Eclipse
Foto Jan Dierckx
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 27 juli 2019 21u00
> Openluchttheater Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 232

Let op: de voorstelling is verplaatst naar een andere locatie. De nieuwe locatie is Openluchttheater Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 232). 


Het ritme van het heelal

De zussen Satya en Ananta komen van dezelfde planeet en leefden in dezelfde buik. Ze maakten samen een multidisciplinaire voorstelling over sterren en planeten, over ritme in het heelal. Kortom een ontdekkingsreis door ruimte en tijd, waarbij het hier en nu slechts een gevolg lijkt te zijn van een teerlingworp uit een eindeloos spel met als spelbord: het heelal. Een ode aan de melodie van het leven binnen en buiten de vertrouwde sterrenstelsels.


Rondom de voorstelling

We hebben een bar waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is weer present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Na afloop van de voorstelling speelt een lokale singer-songwriter.

 

Toegang: vrij!

Voor onze voorstellingen hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen je na afloop van de voorstelling om een bijdrage in een mansblik te stoppen. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.


Website Studio Ecplise
Een voorproefje