Voetbal kijken met Theater Terras


Erik 't Kindt

Het Nederlands elftal is door naar de kwartfinales. De wedstrijd tegen Costa Rica is zaterdag 5 juli om 22.00 uur. Dat sluit prachtig aan op onze eerste voorstelling van dit seizoen, die om 21.45 uur is afgelopen. Restaurant NIKKI heet ons publiek welkom om de wedstrijd live te kijken. Kom gewoon in uw oranje-outfit naar Het Park van de Tijden in Vathort. Geniet van onze voorstelling en daarna van een spannende voetbalwedstrijd.

Onze eerste zomerse zaterdagavond wordt een heel bijzondere. We maken er een mooie dag van! Vanaf 16.00 uur gratis circusworkshops van Circusschool Amersfoort voor kinderen vanaf 6 jaar. Vervolgens hoeft u niet zelf te koken want we serveren een heerlijke picknick in het park. Onze vrijwillige koks zorgen voor goedgevulde knapzakken voor 60 personen. De kosten zijn 12,50 euro per persoon. Opgeven kan nog door een mail te sturen naar picknick@theaterterras.nl.

Na de picknick geniet u van de voorstelling (Un)breakable van de Belgische groep Les Triplettes. Drie vrouwen zoeken met frisse humor letterlijk en figuurlijk de balans in het leven, de liefde, het verdriet en met elkaar. Een voorstelling vol circuskunsten, theater en fakirisme.

Voor en na de voorstelling verzorgt restaurant NIKKI de bar en na afloop dus ook de live-uitzending van de kwartfinale Nederland-Costa Rica.

  01-07-2014

Ga terug