Verrassend circus in Vathorst


Erik 't Kindt

Zaterdag 5 juli start ons veertigste seizoen met een middag en avond vol circuskunsten, een lekkere picknick en de voorstelling (Un)breakable van de Belgische groep Les Triplettes.

Drie karaktervolle vrouwen en hun (on)breekbaarheid. Ze verwelkomen je in hun kleine wereld van zwarte aarde, glasscherven en flessen, scherpe messen en houten palen. Les Triplettes creëert de glamoureuze sfeer van de jaren twintig uit de vorige eeuw. De vrouwen zoeken met frisse humor letterlijk en figuurlijk de balans in het leven, de liefde, het verdriet en met elkaar. Je zult glimlachen, schateren, je verwonderen en je adem inhouden van de spanning.

(Un)breakable is een voorstelling vol circuskunsten, theater en fakirisme.

Circusworkshops en picknick
Les Triplettes combineren we met een middag vol circusactiviteiten en onze traditionele picknick in het park. De middag begint om 16.00 uur met workshops voor kinderen vanaf 6 jaar van Circusschool Amersfoort. Opgeven hoeft niet, je kunt gewoon meedoen.

De traditionele picknick met eten van onze fantastische vrijwillige koks is om 19.00 uur en kost € 12,50 per persoon. Er zijn goed gevulde knapzakken voor maximaal 60 personen. De picknick is ieder jaar weer een succes dus meld je snel aan via picknick@theaterterras.nl. Kom ook, je steunt ons hiermee!
Bij slecht weer gaat de picknick niet door. Hou daarom de website, Facebook of Twitter goed in de gaten.

  23-06-2014

 Filmpje Les Triplettes

Ga terug