Picknick in Park van de Tijden Picknick in Park van de Tijden


Erik 't Kindt

Picknick in Park van de Tijden

Zaterdag 5 juli starten we het zomerseizoen met een dag vol circus in het Park van de Tijden in Vathorst. Met gratis circusworkshops in de middag, een overheerlijke picknick rond etenstijd en ter afsluiting een magnifieke voorstelling van Les Triplettes.

De gratis workshops van Circus Amersfoort zijn bedoeld voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar. Je hoeft je niet op te geven. Kom gerust naar het Park van de Tijden en sluit aan bij het ballenlopen, jongleren en koorddansen! Je hebt gegarandeerd een middag plezier.

De reserveringen voor onze traditionele picknick beginnen al aardig binnen te stromen. Onze fantastische vrijwillige koks zijn het menu al aan het bedenken en hebben er zin in! Er zijn goed gevulde knapzakken voor maximaal 60 personen. Geef je dus snel op door een e-mail te sturen naar picknick@theaterterras.nl. We zetten je op de lijst en je krijgt bericht als de picknick niet doorgaat vanwege slecht weer. Per persoon betaal je 12,50 euro exclusief drank en je betaalt ter plekke. Kom je ook? Door mee te doen steun je Theater Terras.

Om 21.00 uur speelt Les Triplettes de voorstelling (Un)breakable, een voorstelling vol circuskunsten, theater en fakirisme. Je zult glimlachen, schateren, je verwonderen en je adem inhouden van de spanning.

  14-06-2014

Ga terug