Het programma voor deze zomer is klaar


5 juli: Les Triplettes (foto: Erik 't Kindt)

Het programma voor deze zomer is klaar


19 juli: Bris de Banane (foto: Philippe Peeters)

Het programma voor deze zomer is klaar


16 augustus: Poolse Vis (foto: Jan Boeve)

De voorstellingen zijn geboekt, de locaties geregeld. Wat ons betreft mag de zomer komen; wij zijn er klaar voor. We hebben de programmafolders verstuurd naar onze vrienden. Onze vrijwilligers verspreiden de folders dezer dagen op de bekende plekken in de binnenstad en je vindt de voorstellingen hier onder de knop Programma. Zaterdag 5 juli beginnen we in Vathorst en onze laatste voorstelling is zaterdag 16 augustus. Daarna sluit Spoffin het seizoen van Zomertheater Amersfoort af met vier dagen vol vernieuwend straat- en locatietheater in en rond de binnenstad.

Reserveer deze zomer alvast de zaterdagen 5 en 19 juli, 2 en 16 augustus. In Vathorst slaan we onze Theater Terras-tent op in het Park van de Tijden. We beginnen die middag om 16.00 uur met gratis workshops van Circus Amersfoort voor kinderen vanaf 6 jaar. Om 19.00 uur is daar onze traditionele picknick en om 21.00 uur zul je glimlachen, schateren, je verwonderen en je adem inhouden van de spanning bij Les Triplettes.

Zaterdag 19 juli hoor je het ritselen van bladeren en de fluitende wind terwijl een moordenaar op weg gaat naar zijn slachtoffer in een goedkoop motel. Maar vrees niet, Hitchcocks douchescène was nog nooit zo hilarisch. Kom naar de Wiekslag in Liendert voor een avond griezelig veel plezier.

Aan de Hogeweg 247 kijk je uit over het landelijke Bloeidaal. Dat is ons decor voor de voorstelling Ommezwaai van Aardlek. Met hun samengestelde installatie, de Molen, creëert Aardlek op 2 augustus een wonderlijke wereld die geschikt is voor jong en oud. Maar wat is dat toch met die rollators?

We sluiten onze reeks voorstellingen af op 16 augustus. Het Nieuwe Eemland aan de Daam Fockemalaan is nog gesloten voor de zomer, maar wij warmen het terrein alvast voor met surrealistische dromen over verlangen en ontmoetingen. DREAM is visueel en fysiek, met de kenmerkende, absurde humor van Poolse Vis.

  22-05-2014

 Theater Terras

Ga terug