Theater Terras en Spoffin koken bij De Vereeniging


Buiten en binnen genieten van street food. Foto:De Vereeniging

Theater Terras en Spoffin openen op donderdag 8 mei gezamenlijk het seizoen met een culinair voorproefje bij restaurant De Vereeniging. We hebben samen een enthousiast team van vrijwilligers gevormd dat in het thema street food de lekkerste gerechten maakt en serveert. Het wordt een bijzondere en verrassende avond, zoals je van Spoffin en Theater Terras kunt verwachten. Kom het zomerseizoen voorproeven en geniet van lekker eten. Je kunt je plek reserveren via www.spoffin.nl/gastkoken

Iedere maand biedt restaurant De Vereeniging gastkoks de kans hun culinaire kunsten aan te bieden aan een groot publiek. Het team van Theater Terras en Spoffin krijgt nu deze kans. We schotelen ons publiek een verrassend en eigenwijs menu voor. Op 8 mei kun je genieten van heerlijke street food tapas. We maken tapas met vlees en vis, maar we verwennen ook de vegetariërs onder onze bezoekers. In de gerechten kom je de kleuren van onze festivallogo’s zeker tegen. Je gaat zelf op ontdekkingstocht door De Vereeniging om de verschillende gerechten te proeven.

Aanschuiven kan vanaf 17.30 uur. Reserveren is gewenst. Kaarten à € 19,50 per persoon voor een drie-gangendiner (exclusief drankjes) zijn eenvoudig te bestellen via de website van festival Spoffin: www.spoffin.nl/gastkoken/.

  06-05-2014

 Reserveren
 De Vereeniging

Ga terug