Culinair voorproefje Theater Terras en Spoffin


Laat je op 8 mei verrassen door de kookkunsten van Theater Terras en Spoffin bij restaurant De Vereeniging. Foto: De Vereeniging

Theater Terras en Spoffin openen gezamenlijk het seizoen met een culinair voorproefje in straattheater sferen. Donderdag 8 mei zijn wij de gastkoks bij restaurant De Vereeniging aan de Kleine Koppel. Kom het zomerseizoen voorproeven en geniet van lekker eten in het thema street food.

Iedere maand biedt restaurant De Vereeniging gastkoks de kans hun culinaire kunsten aan te bieden aan een groot publiek. Het gezamenlijke team van Theater Terras en Spoffin krijgt nu deze kans en we grijpen hem met beide handen aan. We schotelen ons publiek een verrassend en eigenwijs menu voor. Op 8 mei kun je genieten van heerlijke street food tapas. We maken tapas met vlees en vis, maar we verwennen ook de vegetariërs onder onze bezoekers. In de gerechten kom je de kleuren van onze festivallogo’s zeker tegen. Je gaat zelf op ontdekkingstocht door De Vereeniging om de verschillende gerechten te proeven. Onbeperkt tapas eten en dat met een culturele twist, zoals je van ons als Amersfoortse straattheaterfestivals mag verwachten.

Aanschuiven kan vanaf 17.30 uur. Wil je zeker weten dat je er ook bij kunt zijn? Reserveren is gewenst. Kaarten à € 19,50 per persoon voor een drie-gangendiner (exclusief drankjes) zijn eenvoudig te bestellen via de website van festival Spoffin: www.spoffin.nl/gastkoken/.

  01-05-2014

 Kaarten bestellen
 Eten bij De Vereeniging

Ga terug