Muziektheater en acrobatiek populairste voorstellingen


Warm applaus voor Compagny Azeïn, foto: Cees Wouda

De resultaten van onze enquête geven ons een boost: we doen het goed, bezoekers genieten en zijn tevreden. Op naar een nieuw seizoen!

We hadden een enquête uitgezet om te polsen of onze bezoekers tevreden zijn en hoe wij het volgend jaar nog beter kunnen doen. Het belangrijkste resultaat: we doen het goed en moeten vooral zo doorgaan. Dat doen we natuurlijk, maar willen toch een kleine samenvatting geven van de punten waar we volgend jaar rekening mee houden.

Muziektheater en acrobatiek zijn de populairste voorstellingen. Verhalenverteller en poppentheater zijn het minst geliefd. De meeste respondenten bezoeken alle voorstellingen en komen zelden alleen, en het liefst met de fiets. Voor het bezoeken van Theater Terras willen ze niet meer dan 30 minuten fietsen. Ze vinden de optredens gemiddeld 5,00 – 7,50 euro waard en onze mansers (vrijwilligers die met de blikjes rammelen) op een prettige manier aanwezig.

Onze gastvrijheid wordt gewaardeerd, maar meer en betere zitplaatsen zijn zeker welkom. Het Terras is geliefd bij de respondenten en zij blijven na de voorstelling graag nog even na voor een drankje.
De mensen die de enquête hebben ingevuld volgen ons via de nieuwsbrief en de website. De lokale media is een veel geraadpleegd middel en Facebook en Twitter zijn in opkomst.

We willen iedereen die de moeite heeft genomen om de enquête in te vullen heel hartelijk bedanken. Wij zijn bezig met het invullen van het programma voor volgend jaar en dat ziet er veelbelovend uit!

Wilt u nog nagenieten van het afgelopen seizoen? Dat kan de hele winter door het Fotoverslag van Spoffin en Theater Terras te downloaden. Wij wensen u een mooie decembermaand en een prachtig begin van 2014.

  08-12-2013

 Fotoverslag 2013

Ga terug