Nagenieten met Fotoverslag 2013


Cees Wouda

Het Fotoverslag 2013 van Spoffin en Theater Terras is klaar. Uit honderden foto's is een selectie gemaakt voor het boekje. We zijn de fotografen dankbaar voor het beschikbaar stellen van hun beelden. U kunt de hele winter nagenieten door het verslag te downloaden via de link onderaan deze pagina.

Theater Terras bracht in 2013 een gevarieerd programma met muziektheater, verteltheater, acrobatiek en dans. De zon werkte mee en de regen wachtte tot na de voorstelling. Maar liefst 1650 mensen bezochten onze voorstellingen op verrassende locaties. In het BRONpark in Vathorst was het een zonnige dag vol acrobatiek, die mede mogelijk werd gemaakt door Ontwikkelingsbedrijf Vathorst. Compagnie Azeïn kreeg op deze locatie de meeste bezoekers.

De dansvoorstelling van Thomas Chaussebourg bij Stal Groenendaal bracht het meeste mansgeld op. En dat terwijl we op het laatste moment de locatie moesten wijzigen. Ons vrijwilligersduo Frans en Anita kreeg voor dit staaltje flexibiliteit en doorzettingsvermogen de 'gouden hindernis' uitgereikt. Het eindresultaat was een voorstelling met een mooie publieksmix van paardenliefhebbers en trouwe Theater Terrasfans.

Wij bedanken u voor uw applaus en kijken uit naar 2014 met weer een zomer vol bijzondere voorstellingen op verrassende locaties.

  31-10-2013

 Fotoverslag 2013

Ga terug