Volle bak bij laatste voorstelling Theater Terras


Foto Joris Hol

Met 450-500 mensen was de bak bij Stal Groenendaal letterlijk en figuurlijk vol tijdens de laatste voorstelling van dit seizoen. De dans van een man met zijn fiere hengst trok veel paardenliefhebbers en trouwe Theater Terrasbezoekers naar de grens van Amersfoort.

Ondanks de late wijziging van locatie en de verwarring die Google Maps veroorzaakte, vonden toch veel mensen de weg naar deze verre locatie. Ze genoten van de bijzondere dans van Thomas Chaussebourg met zijn Friese hengst War Zao in Ma bête noire. ‘Ik vond het samenspel tussen man en paard prachtig, maar de voorstelling in Vathorst vond ik spectaculairder,’ zei een vrouw na afloop. Een vader met zijn dochter vond de combinatie met de Franse muziek van Alain Bashung mooi. Dochter straalt en knikt bevestigend.

Met deze laatste voorstelling is een eind gekomen aan seizoen 2013 van Theater Terras. We kijken terug op vier mooie zomeravonden vol bijzondere voorstellingen op verrassende locaties. ‘Grote zus’ Spoffin neemt het stokje van ons over met een lang weekend vol vernieuwend straat- en locatietheater, circustheater, dans en muziek. Van 22 tot en met 25 augustus bruist de binnenstad van Amersfoort: Spoffin is gearriveerd!

  11-08-2013

Ga terug