Nieuwe locatie voor laatste voorstelling


Foto: François Chaussebourg

De laatste voorstelling van Theater Terras wordt gespeeld op een andere locatie. Thomas Chaussebourg zou 'Ma bête noire' dansen op MRC Marcroix op de Bernardkazerne. Hij danst nu vol vuur bij Stal Groenendaal aan de Zevenhuizerstraat 154. Datum en tijd zijn ongewijzigd: zaterdag 10 augustus, 21.00 uur.

Nadat defensie besloot geen toestemming te geven, hadden de vrijwillige locatiecoördinatoren van Theater Terras maar een paar dagen de tijd om een alternatief te vinden. Dankzij de inzet en het doorzettingsvermogen van de vrijwilligers is dit op tijd gelukt. Stal Groenendaal toonde zich gastvrij en is de verrassende locatie voor deze laatste en bijzondere voorstelling van dit succesvolle seizoen.

'Ma bête noire' is een bijzondere dansvoorstelling. Een man en zijn Friese hengst. Samen opgesloten in een grote metalen kooi met enkel een oude bank in het zand. Op de indringende muziek en gevoelige zang van Alain Bashung danst Thomas Chaussebourg met War Zao. Woest, rauw en liefdevol. Zo is de relatie tussen mens en dier. War Zao is het alter ego van de danser, zijn dubbelganger, zijn droom en zijn angst.

  01-08-2013

 YouTube, Ma bête noire

Ga terug