Fascinerende acrobatiek in het BRONpark


foto: E.Bayard

Op zaterdag 13 juli presenteert Theater Terras in het nieuwe BRONpark een middag en avond vol acrobatiek. Compagnie Azeïn speelt La vie tendre et cruelle des animaux sauvages in het park, achter ‘bij Daphne in de kas’.

Compagnie Azeïn is fascinerende acrobatiek van twee jonge acrobaten en een muzikant. Het spel tussen acrobaten en muziek verbeeldt de voortdurende spanning tussen aantrekken en afstoten, liefde en haat, tederheid en geweld. Een driekwartier durende show vol humor, tederheid en wreedheid. Om ademloos naar te kijken. De voorstelling begint om 21.00 uur en is vrij toegankelijk. Theater Terras vraagt na afloop om een bijdrage in de kosten.

Gratis workshops acrobatiek
Vanaf 16.00 uur kunnen kinderen vanaf 6 jaar en jongeren meedoen aan workshops acrobatiek. Circus Amersfoort verzorgt deze gratis lessen in het park, achter ‘bij Daphne in de kas'. Komt dat zien en beleven!

Picknick in het gras, bij het water
De weersvoorspelling voor zaterdag is 24? met een zonnetje. De picknick is volgeboekt, maar je bent welkom om aan te schuiven met je eigen mandje. Genieten we met z'n allen van de voorstelling.

  08-07-2013

Ga terug