Enthousiaste start van het seizoen


Joris Hol

Voor ruim 250 bezoekers speelden André Manuel en Geert Hautekiet zaterdagavond hun voorstelling Het Lied aan de Prins Willem-Alexanderlaan. In de groene oase in een nieuw gedeelte van het Bergkwartier hielden de twee de toeschouwers ruim een uur lang in de ban van hun reis langs de klippen van het leven, getoonzet als een lange muzikale tocht in een Opel Kadett.

Over twee weken, op 13 juli is de volgende voorstelling in het BRONpark in Vathorst. Het wordt een boeiende middag en avond vol acrobatiek. Vanaf 16.00 uur starten we met gratis circusworkshops voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar. De workshops worden gegeven door Circusschool Amersfoort. Komt dat zien en beleven!

Bij mooi weer - en dat is het - kunt u om 19.00 uur heerlijk picknicken in het gras, aan het water. Er is nog plaats dus reserveer snel via picknick@theaterterras.nl. De kosten zijn 12,50 euro per persoon en u betaalt ter plekke. U steunt Theater Terras door een plekje te reserveren en te komen eten. Mocht het toch stortregenen, dan krijgt u bericht via de mail. De picknick heeft voor iedereen heerlijk eten: vegetarisch, vlees of vis. De aankleding is verrassend zoals alleen Theater Terras verrassend kan zijn.

Om 21.00 uur speelt Compagnie Azeïn La vie tendre et cruelle des animaux sauvages. Fascinerende acrobatiek van twee jonge acrobaten en een muzikant. Een driekwartier durende show vol humor, tederheid en wreedheid. Om ademloos naar te kijken.

  01-07-2013

Ga terug