Publiek houdt de adem in bij KAiET!


Joris Hol Theaterfotografie

Een man, een kiosk vol subtiele zelfgebouwde instrumenten, een verhaal rond verlangen, liefde en weemoed. Met deze ingrediënten stal KAiET! zaterdagavond de harten en de aandacht van het publiek bij Amersfoorts Theater Terras. Het optreden speelde zich af op het schoolplein van de voormalige Middeloo, thans Auris Prof. Groenschool aan de Hooglandseweg-Noord.

De voorstelling draait rond het leven van de Grote Gust, een Antwerpenaar wiens bijzondere ervaringen de verteller over het voetlicht brengt. Hij doet dat met veel passie, humor en mededogen. Dit deel van de trilogie Vieze Verol Tjes van KAiET! combineerde lust en de rauwe kanten van het bestaan met tederheid en onversneden romantiek.
Theater Terras dankt de Auris Prof. Groenschool voor het gebruik van de locatie aan de Hooglandseweg-Noord en de enorme inzet van de docente die de hele dag én avond beschikbaar was voor assistentie.
Onze volgende voorstelling is in de zomer van 2013 op nader bekend te maken plaats en tijd. Maar voor die tijd gaat ook Theater Terras genieten van de komende festivals in Amersfoort: Dias Latinos op 18 en 19 augustus en vanzelfsprekend Spoffin van 23 tot en met 26 augustus.

Foto Joris Hol Theaterfotografie

  12-08-2012

 KAiET!

Ga terug