Teatro Pachuco verovert kloostertuin


Foto © Joris Hol theaterfotografie

De lach en de traan achtervolgden elkaar zaterdagavond in de tuin van het voormalige klooster Onze Lieve Vrouw ter Eem aan de Daam Fockemalaan, waar Teatro Pachuco zijn voorstelling Esperando la Luna speelde. Het zevenkoppige gezelschap onder leiding van Rudi Galindo veroverde stormenderhand de harten en geesten van het publiek met een muzikaal omlijst verhaal over een merkwaardig gezelschap dat schipbreuk lijdt.

Toeschouwers zagen de expeditie vertrekken vol bravoure, namen waar hoe verwarring toesloeg door toedoen van de liefde en volgden met ingehouden adem hoe de kapitein jongleerde met zijn kristallen bol - waarna de baby Luna ieders hart stal. De onvermijdelijke schipbreuk op een oceaan van doek en koffers leidde tot een einde onder de stralen van een zachte maan.
Theater Terras dankt beheerder Kristal Real Estate en eigenaar Amvest voor de medewerking om deze voorstelling mogelijk te maken in de tuin van Onze Lieve Vrouw ter Eem.
De volgende activiteit van Theater Terras is op 11 augustus. In de Auris Prof. Groenschool aan de Hooglandseweg-Noord speelt KAiET! dan 'Vieze Verol Tjes'.

Foto © Joris Hol theaterfotografie

  29-07-2012

 Teatro Pachuco

Ga terug