Pure poëzie


Foto Cees de Vries

Pure poëzie


Foto Mets Julianus

Pure poëzie


Foto Cees Wouda

Hypnotiserend en fascinerend, vond de een. Poëzie in beeld en geluid, volgens de ander. Duidelijk is dat de bezoekers onder de indruk waren van ‘Veni Vidi Venus’ van het Belgische gezelschap Studio Eclipse.

Het ritme van het heelal

Zo’n 300 mensen genoten in het openluchttheater van deze voorstelling die draait om de zussen Satya en Ananta. Met muziek en dans maakten zij een ontdekkingsreis door ruimte en tijd, over sterren en planeten, over ritme in het heelal. Het was een ode aan de melodie van het leven. Muisstil keek en luisterde het publiek hoe dit verhaal zich ontvouwde. Met een daverend slotapplaus als climax. 

 

Singer-songwriter

Velen genoten na afloop van deze kunstzinnige productie nog na bij de bar waar de singer-songwriter Arno Mijnten onder de bomen fijne Americana speelde. 

 

De laatste van dit seizoen

Op zaterdag 10 augustus is onze laatste voorstelling van dit seizoen. Dan speelt het Nederlands-Oostenrijkse gezelschap Bollwerk ‘downhill downriver downtown’. De dansers nemen je mee door veldjes, langs het water, over bruggen. Ze garanderen een nieuw perspectief: bekijk je omgeving met andere ogen. Deze voorstelling begint om 20 uur en is te zien aan de Sijsjespeergaarde in Nieuwland.

  28-07-2019

 Fotoalbum op Facebook

Ga terug