Heerlijk lachen bij het democratisch circus


Foto: Cees de Vries

Heerlijk lachen bij het democratisch circus


Foto: Cees de Vries

Heerlijk lachen bij het democratisch circus


Foto: Cees de Vries

“Wilt u dat wij gaan jongleren met ballen of met brandende hamsters?” “Kiest u voor tapdansen op tapdansschoenen of op skischoenen?” “Wilt u echt dat een van ons van vier meter hoogte in een kinderbadje met 30 centimeter water duikt? Geel: hij springt; rood: hij springt niet. Stemt u maar!”

Brandende hamsters

Het publiek bepaalde zaterdagavond 14 juli tijdens ‘Le Cirque Démocratique de la Belgique’ steeds hoe de kolderieke voorstelling verder ging. En kreeg en passant te horen wat de artiesten vonden van de keuzes van de meerderheid. Want het publiek koos natuurlijk voor het eigen vermaak en niet voor het welzijn van de artiesten. De hamsters daarentegen hoefden niets te vrezen.

 

Aan een stuk door gelachen

De voorstelling trok meer dan 600 bezoekers die de artiesten een daverend applaus gaven. “Wat een heerlijke voorstelling,” zei bezoekster Yvonne. En bezoeker Henk: ”Verschrikkelijk leuk! Ik heb aan een stuk door gelachen.”


Bekijk de foto's

Onze fotograaf Cees de Vries maakte weer mooie beelden van de voorstelling. Een selectie daarvan kun je zien via onze sociale media. Onze andere huisfotograaf, Mets Julianus, legde een Theater Terras dag van begin tot eind vast. Ook haar reportage vind je via Facebook, Twitter en Instagram. 


Volgende voorstelling 

De volgende voorstelling is op zaterdag 28 juli. Dan treedt De Baron op in het Skatepark van Vathorst. 

  17-07-2018

 De volgende voorstelling

Ga terug