Onsterfelijke liefde


Foto (c) Cees Wouda

Onsterfelijke liefde


Foto (c) Cees de Vries

Onsterfelijke liefde


Singer-songwriter Levi Manner. Foto (c) Cees de Vries

Bij Asterions Hus zijn Romeo & Juliet onsterfelijk. Keer op keer sterven ze, maar beginnen even zo vrolijk weer opnieuw. In de meest onverwachte en absurdistische verschijningsvormen. Als sumoworstelaars, filosofen, ja zelfs als honden.

Humor en ontroering

Niet verwonderlijk dus dat afgelopen zaterdagavond het publiek bij Amersfoorts Theater Terras vaak in lachen uitbarstte. Op andere momenten kon je juist weer een speld horen vallen, want Romeo & Juliet bleek een uitgebalanceerde voorstelling met humor, ernst en ontroering. "Het lijkt wel 50 ways to kill your lover," twitterde een bezoeker na afloop, een parafrase op de songtitel van Simon & Garfunkel. De twee optredens van de Amersfoortse singer-songwriter Levi Manner vielen ook goed in de smaak bij de bezoekers. 


Verscholen groene oase

Ruim 300 Amersfoorters wisten de verscholen groene oase in het Leusderkwartier, waar de voorstelling werd gespeeld, te vinden. Enkele tientallen genoten vooraf van een picknick. Ook een dag eerder oogstten de spelers een klaterend applaus in Leusden van de talrijke bezoekers in de wijk Alandsbeek.


Mooie start

Een mooie voorstelling, twee keer een laaiend enthousiast publiek, goed weer: het was een mooie start van dit seizoen. Wat rest is nagenieten van de mooie foto's. De grootste selectie vind je via onze Facebookpagina. Over twee weken een compleet ander voorstelling: BOI van Cirque Galapiat.  02-07-2017

Ga terug