Spectaculaire seizoensfinale


Foto (c) Cees Wouda

Spectaculaire seizoensfinale


Foto (c) Cees De Vries

Spectaculaire seizoensfinale


Foto (c) Mets Julianus

Een spectaculaire finale van het seizoen. Bij de laatste voorstelling van deze zomer vlogen de houtblokken en houtsnippers in het rond. La Cosa van Claudio Stellato was een doorslaand succes. 

Ruim 450 toeschouwers zagen de zeer fysieke voorstelling op het Van Ostadeplein. Met 800 blokken hout werden bouwwerken gecreĆ«erd en vernietigd. De ritmische afsluiting met vier bijlen en een boomstam kreeg een daverend applaus. Visueel aantrekkelijk, vermakelijk en intrigerend waren de kernwoorden voor deze voorstelling.

Fotogeniek spektakel

La Cosa was ook een fotogeniek spektakel, dat mooi is vastgelegd door onze huisfotografen Mets Julianus, Cees Wouda en Cees de Vries. En dan waren er ook nog de twee optredens van singer-songwriter Joshua Meijer, staand op een tafeltennistafel... Ook daar waren onze bezoekers heel lovend over.

En nu: Spoffin!

La Cosa was al weer de laatste van onze vier voorstellingen op verrassende locaties in Amersfoort. We hopen dat je hebt genoten van dit seizoen. Mogen we nog een kleine suggestie doen? Over twee weken neemt ons 'zusje' Spoffin het stokje van ons over met drie dagen straattheater in de binnenstad. Daar zien we je vast weer!

  13-08-2017

Ga terug