Pareltje in XL-uitvoering


Foto (c) Florian Gaertner

Alleen, op een parkbank, in de leegte van de dag werd Sómente geboren. Een poëtische voorstelling over de eenzaamheid van een oude man. 

Het is alweer de derde voorstelling van dit seizoen. En compleet anders dan de voorgaande twee waar absurde humor en acrobatiek om voorrang streden. Hier zie je het kleine in het grote. Neem die parkbank, maat XL en die drie meter lange, oude en eenzame man. Hij zwijgt, maar jij weet wat er in hem omgaat. Je voelt zijn emoties.

Sómente van Teatro Só is een pareltje dat je kunt zien in het Kai Park in Vathorst, zaterdag 29 juli om 21 uur. Zet koers naar de Vollenhovekade en je kunt ons niet missen. Zoals altijd is de voorstelling vrij toegankelijk. Na afloop mag jij bepalen wat het je waard was. 

Bij onze bar kun je een uur voor en na de voorstelling terecht voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is er weer bij. Jeroen heeft vast weer bijzondere smaken in zijn vrolijke ijscokar. Als de bar is geopend, speelt singer-songwriter Skimming Water.

Deze voorstelling is mede mogelijk dankzij de financiële bijdrage van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst.

  24-07-2017

 Een voorproefje

Ga terug