Dit is ons programma voor 2017!


Foto (c) Asterions Hus

Dit is ons programma voor 2017!


Foto (c) Florian Gaertner

Dit is ons programma voor 2017!


Foto (c) François Alaitru

Asterions Hus, Galapiat Cirque, Teatro Só en Claudio Stellato. Dat zijn de artiesten die je in 2017 kunt zien bij Amersfoorts Theater Terras. Alle voorstellingen beginnen om 21 uur. 

Ballet in kruiwagens

Asterions Hus opent het seizoen. Op 1 juli spelen ze Romeo&Juliet! Juist, Shakespeare, maar dan net even anders. Denk aan verliefde sumo-worstelaars en aan ballet in kruiwagens. Op een verrassende, verborgen plek in het Leusderkwartier.

Drank en acrobatische toeren

BOI is het Franse woord voor hout en drinken. En de titel van de voorstelling die Galapiat Cirque op opvoert in het Beekdalpark achter stadsboerderij De Vosheuvel. Een norse maar gevoelige man piekert over het leven. Hij drinkt en drinkt. En doet acrobatische toeren... Hoe dat afloopt zie je op 15 juli.

Vertederend en ontroerend

Een poëtische voorstelling over de eenzaamheid van een oude man. Alleen op een parkbank wacht hij tot er iets verandert. Dat is in een notendop Sómente van Teatro Só. Te zien op 29 juli in het Kai Park in Vathorst. Vertederend en ontroerend. 

Vier mannen met bijlen

De laatste voorstelling van het seizoen zie je op 12 augustus. Dan speelt Claudio Stellato La Cosa. 800 stukken hout, 4 mannen, 4 bijlen. Een intense en ritmische voorstelling op het Van Ostadeplein in het Vermeerkwartier.

Drank, ijs en muziek


Theater Terras heeft een bar, waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn, pils en speciaal bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter.


Voorproefjes


Voor een uitgebreide toelichting op de voorstellingen en kleine voorproefjes van de voorstellingen, klik je hier.

  23-05-2017

Ga terug