Mooie zomeravond in Hooglanderveen


Deux sans Trois (foto: Joris Hol)

Mooie zomeravond in Hooglanderveen


Georg Traber (foto: Cees de Vries)

Mooie zomeravond in Hooglanderveen


Deux sans Trois (foto: Cees de Vries)

Het weer was ideaal, de buurt liep flink uit en de twee voorstellingen maakten de verwachtingen waar. Afgelopen zaterdagavond was een mooie Theater Terrasavond in Hooglanderveen.

Naar schatting kwamen 350 kinderen, jongeren en volwassenen af op de twee voorstellingen aan het Boer Bartpad. Ruim voor de eerste voorstelling was het al gezellig druk op het terras. Het publiek genoot van de acrobatische en hilarische toeren van de Belgische groep Deux sans Trois. Zelfs de buurman hing uit het raam om van de voorstelling te genieten.

Na de acrobatiek draaide het publiek zich om voor de Zwitser Georg Traber met zijn prachtige muziekinstallatie. Hij voerde de mensen mee in de muziek en liet ze dansen. ‘And the sound became movement. #briljant’ en ‘Nooit geweten hoe lp’s worden gemaakt, maar nu weet ik het. Georg Traber, dank voor je uitleg’, werd getwitterd.

Mede dankzij de bijdrage van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst werd het een prachtige avond in Hooglanderveen. ‘Het park ligt erbij alsof gisteravond een sprookje was.’ En zo was het.

Onze volgende voorstelling is op zaterdag 8 augustus. Dat is niet over de gebruikelijke twee, maar over drie weken. Je vindt ons dan in de Fluisterkuil in het Waterwingebied (ingang achter de Arendshorst).

  19-07-2015

Ga terug