Schaduw over nieuwe seizoen


De Kift komt deze zomer naar Amersfoort met Bidonville

Pareltjes van voorstellingen op verrassende locaties. Na het feestelijke jaar 2014, met als hoogtepunt Dwaalvuur in december, zijn we vol vuur begonnen aan de voorstellingen voor deze zomer. Helaas werpen de noodzakelijke bezuinigingen van de gemeente een schaduw over ons enthousiasme.

We beseffen als kleine vrijwilligersorganisatie dat we kwetsbaar zijn in deze woelige bezuinigingstijden. Samen met Spoffin zijn we dan ook op zoek naar innovatieve manieren om door te kunnen gaan met het verzorgen van bijzondere voorstellingen op verrassende locaties. We geven niet op, maar kunnen uw steun goed gebruiken. Laat ons weten dat u ons steunt en laat op het forum van de gemeente weten dat bezuinigen op festivals niet de juiste keuze is. Lees ook de brief die Alfred Konijnenbelt namens Stichting Zomertheater Amersfoort (Spoffin en Theater Terras) naar het college heeft gestuurd.

Theater Terras is een bescheiden organisatie die met een trouwe schare vrijwilligers voor weinig geld vier prachtige zaterdagavonden realiseert. We hopen van ganser harte dat we ook in de komende jaren pareltjes van voorstellingen mogen organiseren.

Dit jaar hebben we vijf voorstellingen geprogrammeerd. Vier daarvan op de zaterdagavonden 4 en 18 juli, 8 en 15 augustus. De vijfde voorstelling is een cadeautje aan Spoffin.
Binnenkort zetten we het volledige programma voor de zomer online.

  02-04-2015

 Gemeente Amersfoort
 Brief Stichting Zomertheater Amersfoort

Ga terug