Opening Dwaalvuur door wijkwethouder Menno Tigelaar


1984, Trajekt Theater in de binnenstad. Foto: Alfred Konijnenbelt

Opening Dwaalvuur door wijkwethouder Menno Tigelaar


De Waterlanders, foto Eric Langendoen

Vrijdagavond 19 december opent wijkwethouder Menno Tigelaar het veertigjarig jubileumevenement Dwaalvuur van Theater Terras. De wijkwethouder van Randenbroek - en in die rol betrokken bij het park- geeft tijdens de opening het startsein voor de eerste wandeling van de Waterlanders. Daarna beginnen onze twee avonden in Park Randenbroek vol kou en warmte, donker en licht, muziek, heerlijke hapjes en drankjes en een spannende winterwandeling.

De opening van Dwaalvuur is vrijdag 19 december om 19.15 uur, het park is open vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur start de wandeling Gloeiworm. Zien we je bij de opening?

Memorylane
Veertig jaar straat- en locatietheater in Amersfoort, dat roept herinneringen op aan de tijd dat je in de behoudende stad niet zomaar gekke dingen op straat mocht vertonen. We hebben een paar mooie herinneringen en foto’s gekregen die we tijdens Dwaalvuur tentoonstellen.

Singer-songwriters en een koor
We hebben singer-songwriters gevonden die tijdens Dwaalvuur optreden in het park. Onder andere de Nederlandstalige poprocker Jacco Haker en Jasper Mook, finalist in het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland doorstaan de winterkou om voor jullie de mooiste liedjes te spelen.

Daarnaast worden jullie muzikaal verrast door de zangkunsten van Ticket Singing onder leiding van Harry de Beer. Hoor ik daar iets? Pssst…

Vrijwillige bijdrage is welkom
Dwaalvuur wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de financiële vrienden van Theater Terras, de gemeente Amersfoort, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fentener van Vlissingen Fonds en het A-fonds van De Amersfoortse Verzekeringen.

Je vrijwillige bijdrage is zeer welkom zodat we ook volgend jaar weer voorstellingen op bijzondere locaties kunnen organiseren. Met het kopen van een dwaallichtje steun je ons ook.

Rolstoelen en honden
Voor mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel is de wandeling niet te doen. Het wandelterrein is te donker en heuvelachtig. Natuurlijk ben je wel welkom op het evenemententerrein voor het Witte Huis.

Uit veiligheidsoverwegingen staan wij honden NIET toe bij de wandeling.


Wij hebben er zin in! Duim voor droog weer, trek warme kleding aan en dan zien we je graag op 19 of 20 december bij Dwaalvuur in Park Randenbroek. Vrije inloop tussen 19.00-22.30 uur, ingang Bisschopsweg.

  16-12-2014

Ga terug