Acrobatiek en dans aan het Boer Bartpad


Drama en slapstick van Deux sans Trois. Bart Grietens

Acrobatiek en dans aan het Boer Bartpad


We zijn meer dan we denken te zijn. Bobby C. Alkabes

LET OP: DE ONDERDOORGANG BIJ IKEA (BRENNINKMEIJERLAAN) IS AFGESLOTEN. ALS JE VIA DEZE ROUTE WILT KOMEN, KUN JE BETER VIA DE HEIDEWEG RIJDEN. VOOR FIETSERS IS DE WEG GISTERAVOND WEER VRIJ GEMAAKT.
Links van de Buitenveldseweg, tegenover de Meester Smeetslaan in Hooglanderveen ligt een prachtig pad in een groene omgeving: het Boer Bartpad. Zaterdag 18 juli is dit het decor van twee voorstellingen. Na de charme van een prettig gestoord kwartet acrobaten is het lekker dansen tussen de bomen.

In Typo van de Belgische groep Deux sans Trois treden drie acrobaten en één muzikant samen op. Ze ondervinden aan den lijve de invloed van de groep op hun doen en laten. Zij weten dat je bent wat anderen jou laten zijn. Ze pushen elkaar, lopen elkaar in de weg en werken soms verrassend goed samen. Het is drama en slapstick geschikt voor jong en oud.

Tanztee is een voorstelling van de Zwitser Georg Traber. De Zwitser beweegt, danst en laat zich inspireren door het fenomeen thé dansant. Vergeet niet, wij zijn meer dan we denken dat we zijn. Tijdens zijn voorstelling is Bar Van Zanten open en mag er gedanst worden!

Bar Van Zanten is om 20.00 uur open, de eerste voorstelling begint om 21.00 uur.

Deze bijzondere avond aan het Boer Bartpad wordt mede mogelijk gemaakt door Ontwikkelingsbedrijf Vathorst.

  13-07-2015

Ga terug