Voor Theater Terras blijf je deze zomer thuis


Theater Terras opent het seizoen op 4 en 5 juli met een dubbeloptreden van De Kift op een wel heel bijzondere locatie: de afvalbergen van Smink. Foto: Herman Nijhoff.

Amersfoorts Theater Terras presenteert met trots het programma voor het seizoen 2015. Ze zijn met name blij met de locaties die voor de voorstellingen zijn gevonden. Het zijn vier pareltjes van voorstellingen op plekken in de stad waar je niet zomaar komt.

Op 4 juli start het Theater Terrasseizoen met De Kift letterlijk op het randje van de stad, op de afvalbergen van Smink. Deze voorstelling is vorig jaar te zien geweest op Oerol. Vanwege de verwachte publieksaantallen wordt deze voorstelling herhaalt op zondag 5 juli in de middag om 15.00 uur. Zaterdag 18 juli is Theater Terras dankzij de financiële bijdrage van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst in de nieuwste wijk van Amersfoort met acrobatiek en aansluitend een bijzondere thé dansant. Op 8 en 15 augustus presenteert Theater Terras dans en acrobatiek op het terrein van een betoncentrale en in een bijzondere kuil in het Waterwingebied. Als toetje van dit seizoen heeft Theater Terras een extra voorstelling tijdens Spoffin.

Samenwerking met Bar Van Zanten
Dit jaar werkt Theater Terras voor de bar en het terras samen met Bar Van Zanten. Naast gezelligheid biedt Bar Van Zanten heerlijke verse koffie, speciaalbiertjes van Bierwinkel Hop en allerlei andere lekkere drankjes. De samenwerking is gezocht om meer aandacht te geven aan het Terras van Theater Terras. Een professionele bar met de uitstraling van Bar Van Zanten draagt bij aan de sfeer voor en na de voorstellingen op de locaties. Het maakt het voor het publiek aantrekkelijker om eerder te komen en langer te blijven. Theater Terras blijft een vrijwilligersorganisatie dus staan haar vrijwilligers samen met de medewerker van Bar Van Zanten achter de bar.

Kijk voor het volledige programma op www.theaterterras.nl

  01-06-2015

Ga terug