Voor Theater Terras blijf je deze zomer thuis


De Kift, 4+5 juli op de bergen van Smink, foto Herman Nijhoff

Voor Theater Terras blijf je deze zomer thuis


Deux sans Trois, 18 juli Boer Bartpad, foto Bart Grietens

Voor Theater Terras blijf je deze zomer thuis


Tango Sumo, 15 augustus Betoncentrale Van de Kamp, foto Thaïs le Saux

DE VOORSTELLIG GAAT DOOR VANAVOND. WIJ ZORGEN VOOR EXTRA VERKOELING, MAAR NEEM VOORAL WATER, HOEDJE, HANDDOEK EN WAAIER MEE. DE BAR IS OM 20.00 UUR OPEN! TOT VANAVOND.

Op 4 juli starten we met De Kift letterlijk op het randje van de stad, op de bergen van Smink. Deze voorstelling herhalen we op zondag 5 juli in de middag om 15.00 uur. Zaterdag 18 juli staan we in Vathorst met acrobatiek en aansluitend een bijzondere thé dansant waarbij de bar is geopend en er zeker gedanst mag worden! Op 8 en 15 augustus presenteren we dans en acrobatiek op het terrein van een betoncentrale en in een bijzondere kuil. Als toetje van dit seizoen hebben we een extra voorstelling tijdens Spoffin.

Samenwerking met Bar Van Zanten
Dit jaar werken we voor de bar en het terras samen met de Bar Van Zanten. Naast gezelligheid biedt Bar Van Zanten heerlijke verse koffie, speciaalbiertjes van Bierwinkel Hop en allerlei andere lekkere drankjes. Naast de medewerker van Bar Van Zanten staan vrijwilligers van Theater Terras achter de bar. We hopen dat deze samenwerking bijdraagt aan meer gezelligheid, meer publiek en meer opbrengsten.

Programmafolder
De details van de voorstellingen staan op de website onder het tabblad Programma. Als abonnee op onze nieuwsbrief ontvang je steeds enkele dagen voor het optreden informatie over de voorstelling. Op diverse plekken in Amersfoort ligt binnenkort de programmafolder die je gratis mee mag nemen. Deel hem vooral ook uit!

Theater Terras zoekt vrienden
Theater Terras bestaat uit een kleine groep vrijwilligers, die veel vrije tijd steekt in het selecteren van voorstellingen, zoeken van locaties en begeleiden van artiesten. Het locatietheater in Amersfoort kent een groot en enthousiast publiek dat steevast een gulle bijdrage geeft na afloop van de voorstelling. Naast het geld wat we daarmee ophalen, hebben we dringend behoefte aan vrienden die ons structureel steunen met een financiële bijdrage. Als Vriend van Theater Terras maak je het mede mogelijk dat we voorstellingen naar Amersfoort kunnen blijven halen.

Steun Theater Terras nu via www.theaterterras.nl/vrienden of vul de machtigingskaart in die we voor de voorstellingen uitdelen. We hebben je steun hard nodig om pareltjes van voorstellingen voor de stad te kunnen blijven organiseren. Wij stellen onze Vrienden altijd als eerste op de hoogte van het programma en nieuwtjes en iedere financiële Vriend ontvangt twee consumptiebonnen voor een drankje van Bar Van Zanten.

Bijdrage in de kosten
Voor de voorstellingen van Theater Terras hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen het publiek na afloop van de voorstelling een bijdrage in de kosten te geven. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.
Bar en terras zijn een uur voor aanvang van de voorstelling geopend, en nog lang daarna.

Bekijk het programma op de website en reserveer alvast in je agenda 4 (of 5) juli, 18 juli, 8 augustus en 15 augustus.
We kijken uit naar jullie komst bij De Kift op 4 en/of 5 juli!

  01-06-2015

Ga terug