Aardlek landt aan de Hogeweg


Ommezwaai van Aardlek

Aardlek landt aan de Hogeweg


Ommezwaai van Aardlek

UPDATE: 20:30 De zon schijnt aan de Hogeweg in Amersfoort, dus de voorstelling van Aardlek begint straks gewoon om 21.00 uur!

Aan de Hogeweg 247 kijkt u uit over het landelijke Bloeidaal. Dat is het decor van onze derde voorstelling dit seizoen. Zaterdag 2 augustus bent u om 21.00 uur welkom in de wondere wereld van de voorstelling Ommezwaai van Aardlek.

In Ommezwaai bestaat de wereld van Aardlek uit een samengestelde installatie, de Molen, in het landelijke decor van Bloeidaal. De molen is 7 meter hoog en 12 meter lang en doet dienst als een fabriek met een lopende band en andere technische hoogstandjes. Producten en mensen leggen routes en onalledaagse routines af. Ze worden gescheiden en weer samengevoegd tot iets nieuws. Mens en techniek, simpel en ingenieus. De spelers werken hard in deze industriële setting. Kunt u als publiek rustig blijven zitten? Hoe zit dat met die rollators? En spelen ze nu eerst een andere -verrassende- voorstelling?

De dansers, muzikanten, kunstenaars, architecten en vormgevers van Aardlek creëren met eenvoudige maar ingenieuze middelen een poëtische wereld, geschikt voor alle leeftijden.

  24-07-2014

 Filmpje Aardlek op Oerol

Ga terug