Picknick, voorstelling en voetbal


Erik 't Kindt

De picknick morgen (zaterdag 5 juli) in het Park van de Tijden in Vathorst gaat door en is uitverkocht. De voorstelling (Un)breakable begint om 21.00 uur en is om 21.45 uur afgelopen. Genoeg tijd om door te schuiven naar de buren, restaurant NIKKI, om live de kwartfinale Nederland-Costa Rica te kijken.

Het weer voorspelt een enkele bui, maar dat weerhoudt ons niet van een heerlijke picknick in het park. Mocht er om 19.00 uur toch een buitje vallen, zorgen wij dat iedereen droog zit.

De circusworkshops vanaf 16.00 uur gaan ook gewoon door. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon naar het park en doe mee. De workshops zijn voor kinderen vanaf 6 jaar.

Hoe toepasselijker kan een voorstelling zijn? De titel (Un)breakable is een mooie benaming voor het Nederlands elftal. Je zult net als bij het voetbal glimlachen, schateren, je verwonderen en je adem inhouden van de spanning. Kom kijken naar drie dames die letterlijk en figuurlijk de balans zoeken in het leven, de liefde, het verdriet en met elkaar. Acrobatiek, circuskunsten, fakirisme en theater. Je krijgt het allemaal op deze zaterdagavond.

De bar voor en na de voorstelling wordt verzorgd door restaurant NIKKI, grenzend aan de locatie voor onze eerste voorstelling. Na de voorstelling staat daar de live-uitzending aan van de wedstrijd Nederland-Costa Rica.

Je hoeft dus niets te missen! Kom naar het Park van de Tijden en geniet van onze eerste zomerse zaterdagavond.

De volgende voorstelling is zaterdag 19 juli om 21.00 uur in Liendert.

  04-07-2014

Ga terug