Poolse Vis sluit seizoen stijlvol af


DREAM 1 foto: Joris Hol

Poolse Vis sluit seizoen stijlvol af


DREAM 3 foto: Joris Hol

Op 16 augustus was onze vierde en laatste voorstelling van deze zomer. Poolse Vis sloot de reeks zaterdagavonden af met drie korte dansscènes op het terrein van het Nieuwe Eemland College. Uit het gastenboek van Poolse Vis: ‘Erg genoten van jullie acteren. Goede expressie! Ook leuk hoe de mannen de entree van het publiek begeleidden. De volgende keer hoop ik het ook nog te begrijpen ;-)’
Poolse Vis is ook nog te zien tijdens Spoffin. Kijk op www.spoffin.nl voor het programma.

We kijken terug op een goed geslaagd seizoen. Ruim 800 mensen hebben genoten van de voorstellingen op locaties waar je geen voorstelling verwacht. Publiek, vrijwilligers, locatie-eigenaren, sponsoren en artiesten willen we bedanken voor hun inzet en bijdrage aan dit mooie seizoen. Maar… we zijn nog niet klaar. Omdat we dit jaar veertig jaar actief zijn, trakteren we in de winter op een extra voorstelling. Houd 19 en 20 december vrij voor een verrassende en vurige winterwandeling in Park Randenbroek. Wat het precies gaat worden is nog een verrassing. Volg ons via de website, nieuwsbrief en (social) media en blijf zo op de hoogte van de plannen.

Ons jongere, maar grotere zusje Spoffin neemt het stokje van ons over. Met 241 voorstellingen bruist de stad in het laatste weekend van augustus van het straat- en locatietheater.

Tot ziens bij Spoffin, of in de winter!

  17-08-2014

Ga terug