Blauw van het lachen bij Bris de Banane


Pakkende geluidseffecten; foto Joris Hol

Blauw van het lachen bij Bris de Banane


Suspense in 3D; foto Joris Hol

Blauw van het lachen bij Bris de Banane


Wat ziet de moordenaar? foto Joris Hol

'Fantastische mimiek.' 'De geluidseffecten waren verrassend goed gevonden.' 'Ik lag blauw van het lachen.' Het zijn enkele reacties na afloop van de voorstelling Meurtre au motel van de Franse groep Bris de Banane op het verlaten schoolplein van De Windroos in Liendert.

Het was een zeer zwoele zomeravond aan de Wiekslag zodat de bloederige Bloody Mary-ijsjes van Vitelli gretig aftrek vonden voorafgaand aan de voorstelling. Tussen de 250-300 mensen togen naar Liendert voor onze tweede voorstelling van dit veertigste seizoen. 'Het was een geweldige voorstelling', vertelt Trudy. 'Dat je met zo weinig middelen zo'n voorstelling neer kunt zetten. Die mimiek was ongelooflijk. Ik heb vooral genoten van de kleine fragmenten, die waren werkelijk vermakelijk.' Bernadette vond het fantastisch dat de moordenaar zelfs toen hij 'the girl' speelde, zijn scheve moordenaarsblik behield.

Het applaus was een staande ovatie en na de afloop was het nog lang gezellig op ons terras.

We willen de directie van basisschool de Windroos hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Het was goed toeven in Liendert.

De volgende voorstelling is zaterdag 2 augustus. Dan landt Aardlek aan de Hogeweg 247 met de voorstelling De Ommezwaai. Bewonder de wondere wereld van Aardlek met uitzicht op het natuurgebied Bloeidaal.

  20-07-2014

Ga terug